SÅDAN FOREGÅR EN HEALING MED “HÆNDER PÅ”

Reikibehandling med hænder påFørst taler man om hvad klienten ønsker hjælp til. Dernæst lægger klienten sig (påklædt) på en briks puttet under et tæppe. Behandleren lægger hænderne på klienten i en serie positioner – først omkring hovedet, dernæst forsiden af kroppen og til sidst ryggen. En fuld behandling varer ca. 1 time. Det er meget forskelligt, hvad klienten mærker, nogen ser farver, mærker prikken og stikken og andre falder i søvn. Det er ikke af betydning for effekten om man mærker noget.

 

 

FJERNHEALING

Fjernhealing er, for de fleste, lidt sværere at acceptere. Ikke desto mindre lige så effektiv. Normalt aftales et tidspunktet for healingen og klienten slapper blot af og tager imod i de ca. 25 min. det varer. Ofte vil man kunne mærke det i kroppen. Fjernhealing er især godt til børn, svagelige og ældre – og naturligvis en god erstatning, hvis der ikke kan komme hænder på. Fjernhealing kan også anvendes til situationer – f.eks. en operation, en  eksamen eller lignende – samt til huse og rum.

VIGTIGT AT VIDE

Uanset formen for healing er det vigtigt at drikke meget vand bagefter, fordi vandet er med til at udskille affaldsstofferne, der kan have sat sig som blokeringer i kroppen. Nogle klienter kan nøjes med een healing – andre skal have mange behandlinger for at komme af med smerter og blokeringer for velvære.

Save