HVAD ER REIKI

At beskrive Reiki er nærmest en umulig opgave, men her har vi prøvet med nogle enkle sætninger at forklare en energi så fin og let, umålelig og uhåndgribelig – og alligevel ufattelig stor og stærk!

Dr. Mikao Usui

Reiki er japansk og betyder universel livsenergi. Japaneren Dr. Mikao Usui var grundlæggeren af denne healingsform.

Reiki løsner blokeringer, renser på det fysiske såvel som det psykiske plan og giver ny energi i harmoni mellem krop, sind og ånd.

Reiki energien går derhen, hvor klienten har brug for den.

Reiki  understøtter og styrker den enkeltes healingsproces og det er ikke afgørende hvad man tror på, for at mærke en virkning.

HVORDAN FØLES DET?

Nogen mærker meget både fysisk og psykisk, andre mærker ingenting men kan alligevel opleve store forandringer til det bedre. Det er svært at give en fyldestgørende forklaring på en ordløs oplevelse – det bedste er at mærke på sin egen krop, hvad Reiki kan og gør.

KAN DET SKADE?

Reiki kan ikke skade og er ikke manipulerende i sin rene enkle form.

MANGE REIKIMETODER

The Reiki AllianceReiki forvaltes naturligvis individuelt, som den enkelte Reiki healer/behandler og Reikimester finder det bedst og mest naturligt. Derfor findes der i dag mange Reiki systemer.

Her vil du lære at heale efter Usuis traditionelle metoder overleveret fra Reikimester til Reikimester gennem grundig træning. Usuis Reiki kaldes Usui Shiki Ryoho og ses i kanji ovenfor. Catherina er medlem af The Reiki Alliance og dette medlemskab er din garanti for at blive introduceret til Reiki og Usuis metoder sådan som de blev introduceret til Vesten. Klik på logoet hvis du vil vide mere om The Reiki Alliance (på engelsk).