CATHERINA SEVERIN

Catherina har undervist i Reiki siden 2002. Hun er medejer af Severin Lund ApS som blev stiftet pr. 1 januar 2014, hvor Catherina og hendes mand Henrik vendte hjem efter 11 år i Arizona, U.S.A. hvor de begge var fuldtidsbeskæftigede med undervisning i deres eget firma.

Catherina er desuden specialiseret i regressions-teknikker. Hun er uddannet klinisk hypnoseterapeut fra The Hypnotheray Academy of America i Sante Fe, New Mexico og certificeret af The Newton Institute som Livet Mellem Livene Spirituel Regressionsterapeut – hvor man gennem regression til tidligere liv og fosterstadiet rejser til sjæleverdenen.

Catherina medforfatter til bogen “Memories of The Afterlife – Life between Lives Stories of Personal Transformation” redigeret af Dr. Michael Newton.

Med stor interesse for forståelsen af synergi mellem krop, sind og ånd har hun fordybet sig i tankefeltterapien (TFT), læst akupunktur og sammensat et kursus i “TFT og Regression” som en overbygning til tankefeltterapeut-uddannelsen. Se www.tftmanagement.com

indianer-smallReiki var resultatet af Catherinas forunderlige vej ind i ny erkendelse. Herfra startede et livseventyr som blandt andet kastede lys på hendes kunstneriske talent. Se: www.catherinaseverin.com

Catherina holder pt. pause i undervisningen i Reiki. For kurser i Odense se  www.lifeenergy.dk  ved Reikimester Eva Lilli Godsk.

TESTIMONIALS OM CATHERINA’S UNDERVISNING I REIKI:

”Jeg vil gerne sige tak for en forrygende og forunderlig weekend – mange dejlige mennesker/kollegaer, inspirerende og motiverende “gengangere” og en fantastisk og kompetent instruktør. Masser af energi og humor, – en fantastisk oplevelse.”
Peter Hegnhøj

“Det var et fantastisk kursus, og du er og bliver et spejlbillede for mig, din ro, din ydmyghed og dine fantastiske evner – jeg er så taknemlig for at jeg har mødt dig.”
Eva Godsk

“Tusind tak for den bedste oplevelse i mit liv. Jeg er dybt taknemmelig for at have dig som underviser. Jeg har stadig svært ved at sætte ord på den gave som jeg har fået via dig, men nyder den hver dag og vil gøre det resten af mit liv. Jeg har deltaget i mange kurser i gennem årene, men ikke mødt nogen som var så inspirende, veltalende og lærende som dig, der kom hverken er ÆH!!!! eller ØH!!!! fra dig under kurset, det fortæller hvilken høj kvalitet af mester du er, du har min dybeste respekt.”
John Nagly

“Endnu engang tusind, tusind tak fordi jeg måtte være med igen. Det var vidunderligt at være i den energi igen, og fantastisk at se hvad der skete med folk på de dage. Og jeg kan kun tilslutte mig den ros og de komplimenter der tilstrømmede dig som underviser og som person fra de øvrige på holdet – det er stort at møde dig, fordi ting sker, og fordi du alligevel er så “helt nede på jorden”.
Lisbet Hartz

“Jeg har meget længe villet skrive til dig for at takke for det fantastiske kursus i maj måned. Jeg har virkelig kunnet bruge ALT, hvad jeg hørte, så, følte og i det hele taget lærte den weekend. Ikke mindst er selvhealingen en meget stor hjælp, fx når jeg ligger vågen midt om natten eller indimellem bliver bekymret for det ufødte barn i min mave. – Hun er i øvrigt vokset med lynets hast, således at terminen er blevet rykket næsten en hel uge frem; jeg er sikker på, at det er al den Reiki, hun har fået næsten fra starten! Jeg har også nydt at ‘øve mig’ sammen med nogle af de andre kursusdeltagere – at være i det højpotenserede rum, der kan opstå, når flere healer sammen, skaber for mig en helt særlig, livsbekræftende oplevelse af netop… Væren.”
Ursula Rasch Skou

Reiki kan føre til meget: Lyt til et stykke musik komponeret af en deltager på Reiki I som en hyldest til Reiki efter kurset:

what-the-day-does.mp3

Både Catherina Severin og Eva Lilli Godsk er medlem af The Reiki Alliance og efter kurset modtager du et smukt internationalt anerkendt bevis på deltagelse.

Save