REIKI ER EN UDVIKLINGSVEJ

Alle kan heale.

Det er en naturlig medfødt egenskab som vi i dag ikke bruger bevidst. Med Reiki kan du få åbnet for dine naturlige medfødte evner og lære et enkelt og smukt system til healing af dig selv og andre. Mange har opnået meget med selvbehandling i Reiki, og vælger du at hjælpe andre med deres sygdomme, sorger og smerter, lærer du samtidig, at hjælpen går begge veje.

Reiki kan blive en udviklingsvej for dig. Den øgede livgivende energi som du får adgang til bevirker, at de positive ting i livet bliver flere, og at livet som helhed føles mere intenst, dybere, rigere og tættere på.

Reiki bringer os derhen, hvor vi har mest behov for at være og accelererer alle processerne i vores udvikling. Reiki er en kilde til daglig glæde og taknemmelighed, vi opdager vores potentiale som mennesker og får et dybere forhold til andre mennesker. Samtidig får vore tanker og hænder større kraft, vore ord en større vægt og vor kærlighed en større rækkeevne.

Med et Reiki kursus kan du:

kryds   Få “tunet” dine naturlige healingsevner til styrkelse af modstandskraft

kryds   Få energi til at manøvrere i livet og styrke til livets udfordringer

kryds   Få en enkel healingsteknik til brug i hverdagen og evt. klinikken

kryds   Blive inspireret i din spirituelle praksis og din personlige udvikling

Reiki videregives af en Reikimester.

REIKI I

Med Reiki I lærer du at bruge dine hænder på en ny og meget mere bevidst måde. Hændernes helbredende evne styrkes gennem fire initieringer, som hver elev får i løbet af kurset. Du lærer selvbehandling som er grundlaget for at kunne hjælpe andre. Vi må først tage vare på os selv. Selvhealing giver mulighed for at mærke sig selv på en ny måde og er en vej til meditation. Desuden får du en enkel grunduddannelse i brugen af Reiki til at behandle andre. Håndpositioner læres og indøves grundigt. Prisen for Reiki I er 2.000 kr.

REIKI II

Reiki II er for dem, der vil gå lidt mere i dybden. Med Reiki II lærer du at bruge symboler. Med symbolerne kommer der yderligere energi til behandlingerne. Du lærer psykisk healing samt en fjernhealingsteknik, som indeholder store muligheder, ikke mindst for at udvikle sin intuition. Reiki II virker mindst lige så godt som “hænder på”. Der gives her én initiering og det anbefales, at der går tilstrækkelig tid mellem Reiki I og II til, at du ved hvordan Reiki føles og virker. Prisen for Reiki II er 4.500 kr.

REIKIMESTER

I Usui Shiki Ryoho Reiki tilbydes der to grader af Reiki. Første grad og anden grad, eller Reiki I og Reiki II. Ønsker man at undervise i Reiki er skridtet efter Reiki II at blive Reikimester. Dette kræver at man er kaldet til at fordybe sig i Reiki sammen med sin mester, indtil begge parter mener tiden er inde til Reikimester indvielsen. Derfor er Reikimester i Usui Shiki Ryoho Reiki ikke noget man kan blive ved at tage et eller flere weekendkurser. Man bliver heller ikke nødvendigvis en bedre kanal for Reiki ved at blive mester. Det er den regelmæssige, daglige praksis som først og fremmest understøtter og udbygger den naturlige evne vi alle har til at kanalisere eller mediere den universelle livsenergi.

Save